I´m home!


Jag kom hem för ca en halv timme sedan efter en hektisk dag på stan och sedan en trevlig middag med pappa. Jag är helt slutkörd, så jag ska nog snart hoppa i pyjamasen och sussa.
Imorgon är det första december då. Vad kul! Snart är det lucia och då ska jag vara med i tre olika luciatåg. Jag älskar att sjunga! Vem kunde ana det? Jag har många oanade talanger... :P

1a advent



Godmorgon! Idag blir det stan, men jag bloggar mer ikväll.


Hannah

Här ska det sys!


När jag och mamma var ute och handlade ingredienser till lussebaket, gick vi in på en tygaffär. Vi köpte jättesnyggt tyg, så jag ska sätta igång och sy medans bulldegen jäser. Hon som jobbade i affären gav oss ett tips om att man kunde sicksacka tyget runt kanterna och sedan tvätta det i tvättmaskinen, för då ser man hur mycket tyget krymper, så att man inte syr något som sedan blir för litet när man tvättar det.


Men vad ska jag sy då kanske ni undrar? Det ni... :P

It´s a new day


Godmorgon! Sovit gott? Det har jag i alla fall. Lade mig tidigt igår och låg och låg och läste den fjärde delen på serien Twilight. Jag började läsa böckerna redan sommaren -07, så därför läser jag den 700 sidor fjärde upppföljaren på engelska (eftersom den inte hade kommit ut på svenska än). Det tar sin lilla tid...
Jag har inte sett filmen än, men den har fått bra kritik. Någon som sett den?

Så idag då så ska vi äntligen baka lussebullar! Shit vad goda mammas lussebullar är. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det!

Men först blir det frukost!

Förresten, glöm inte att lägga till mig på bloggkoll i menyn här nedan. Då behöver ni inte missa något rolig inlägg! :P

There is television - and then there is me


Jag sitter och tittar med ena ögat på Idol. Alice har så bra röst, men jag tycker inte att hon gav allt nu i första låten. Hon har i alla fall varit min favorit från början. Johan tycker jag bara är så himla dålig. Någon som håller med mig?
Kevin är ju så söt, och han underhåller ALLTID. Man kan alltid räkna med honom. Robin tycker jag blir bättre och bättre för varje gång. Och Carola, hon känns ju bara för mycket! Usch jag tål verkligen inte henne. Vad tycker ni?

Nu ska jag återgå till min skål med nötmix och ramlösa, och titta på när Peter Jihde gör bort sig i Idol. Ville bara säga hejdå för ikväll.

                                                           
                             
                                                                   Ha en trevlig kväll!

Friday is my favourite day


Kom precis hem från skolan. Lagom tråkigt som vanligt, men på fredagar känns det ändå lite lättare att gå i skolan eftersom man vet att det är helg snart. Jaha, vad ska jag göra i helgen då kanske ni undrar?

Fredag:
Titta på Idol, Fredag hela veckan och mysa i soffan med mami! Perfekt för en fredagkväll när man är så trött så man slocknar vid halv elva...

Lördag:
Baka lussebullar, hämta upp adventssaker och pynta hela lägenheten! Ni har väl inte missat att det är första advent imorn? Upp med ljusslingor, ljusstakar och stjärnor! Kanske kollar jag på Rudolf med röda mulen? Jag vet att det är en tecknad barnfilm, men jag haft som tradition i flera år att titta på den filmen någon gång varje jul, och vad passar bättre än när man nyss har bakat lussebullar?

Söndag:
Här blir det stan med med bästisarna. Det är julklappsköp som gäller! Jag har nästan köpt alla mina julklappar redan, men några finns det kvar att köpa!


Såhär såg jag ut idag då: kjol Åhlens, tröja HM och nylonstrumpbyxor.


Hannah

When you are excited you get carried away


Jag glömde helt bort att tacka Emma som gjort min FANTASTISKA design! Thanks! Emma är en av mina absolut bästisar. I love u.

The first of many


Så det här är mitt första inlägg då. På den här bloggen dårå, jag har haft många fler, den här ska dock gå bra. Jag har väl inte direkt haft någon framgångsrik blogg innan, men den här gången ska jag faktiskt anstränga mig!
Jag ska skriva om de sakerna jag gillar mest, nämligen mat och mode (food och fashion). Jag är så jävla taggad!
Jag kommer förutom mat och mode skriva generellt om mig, mitt liv och mina vänner.
Lägg till den här bloggen på bloggkoll nu då, så är ni säkra på att ni inte missar någon uppdatering.

Hannah
Till startsidan
HANNAH
Hannah
Dagens

MAT
Förrätter
Varmrätter
Efterrätter
Kalla rätter
Snabba rätter

ÖVRIGT
Allmänt
Bilder
Videos
Mode



2008
November
December



Hannah
Ragna
Emma
                           

bloglovin

RSS 2.0